Nosaltres, les dones darrera Sa Floristeria

sa-floristeria-santanyi

Sa Floristeria de Santanyí va néixer el 1999 de la mà de la florista Anna Ramis.

Ella es va formar a l’Escola Catalana d’Art Floral de Catalunya i després d’haver realitzat diversos períodes de pràctiques tant a la península com a Europa va obrir les portes de la floristeria al poble de Santanyí.

Des dels seus inicis i durant molts anys va tenir també una parada en els mercats setmanals els dimecres i dissabtes.

Actualment, el volum de feina de Sa Floristeria ens ha impulsat a centrar el treball floral a la botiga física del carrer Portell 3 de Santanyí.

L’equip de Sa Floristeria

L’equip de Sa Floristeria el formem actualment tres dones unides per la nostra passió per les flors: n’Anna, na Begoña i n’Elena.

Elaborem els treballs florals de manera artesanal tenint molta cura dels petits detalls i de posar atenció i amor en tot allò que fem.

La nostra voluntat és oferir rams i arranjaments plens de bellesa i màxima qualitat, sorprenent els nostres clients amb noves creacions.

Ens mantenim actualitzades en coneixements tècnics i procurem formar-nos sobre les noves tendències en floristeria i disseny floral.

equip-sa-floristeria
mercat-sa-floristeria

Ens caracteritza un estil natural i orgànic que es transmet en les creacions de Sa Floristeria. Tot i això, els nostres productes són personalitzats segons les preferències de cada client i ens adaptem tant als gustos clàssics com als estils més rústics i actuals.

Escollim acuradament les nostres flors de cultivadors tant nacionals com internacionals sota els criteris de qualitat, bellesa, varietat i, si és possible, producte local.

La botiga de Sa Floristeria de Santanyí

botiga-interior-sa-floristeria

A la nostra botiga, ubicada al centre de Santanyí, trobaràs gran varietat de flor fresca i preservada, plantes d’interior, d’exterior i muntatges florals elaborats especialment pel nostre equip.

Estem a la teva disposició per assessorar-te sobre el regal que estàs cercant. Vine a conèixer-nos!

Entregues a domicili de Sa Florsteria

Oferim servei d’entrega a domicili a tota l’àrea sud-est de Mallorca. Podem entregar el teu regal floral o les flors per decorar casa teva. Consulta els nostres productes o posa’t en contacte amb nosaltres directament.

Si has d’enviar un regal floral a la resta de Mallorca, a la península o a l’estranger, també pots comptar amb nosaltres com a punt de referència de la xarxa “FLEUROP-Interflora”.